Zona: Pipera
Stil: Clasic, romantic
Capacitate: Sala de receptii are o suprafata de 350 mp, asigura o capacitate de pana la 180 persoane la mese rotunde de 10 – 12 persoane si un ring de dans de minim 50 mp.

Revelion 2018 Aici


Oferta Speciala 2017
Reducere 20% pt nuntile organizate Vineri sau Duminica .
Mai multe detalii AICI

Meniuri Evenimente AiciServicii
Ambery Hall si-a propus sa ofere clientilor sai solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene.

Beneficiind de bucatarie proprie, echipata complet cu utilaje profesionale, de personal calificat cu mare experienta in domeniu, Ambery Hall poate satisface cele mai exigente gusturi in materie de preparate culinare.
Indiferent daca servirea se face la mese sau tip “bufet suedez”, preparatele noastre, intotdeauna proaspete, calde si atent verificate de Bucatarul Sef, va vor incanta simturile.

In completarea ofertei de preparate culinare ( retete romanesti si internationale ), Ambery Hall va pune la dispozitie toata gama de servicii specifice organizarilor de evenimente:
wedding planner, aranjamente florale pentru salon si biserica, decoratiuni speciale, muzica pentru evenimente ( formatie, DJ, artisti consacrati, cvartet ), sonorizare, scena, lumini, servicii foto – video, hostess, dansatori, ursitoare, clowni, magician, stand-up comedy, fantana de ciocolata, sculpturi in gheata si bar de fructe.

Galerii foto


Locatie

Ambery Hall este un salon nou, special destinat organizarilor de evenimente ( nunti, botezuri, petreceri corporate, conferinte, lansari de produse, etc. ). Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata, aici veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri.

Din punct de vedere tehnic, Ambery Hall, inseamna o locatie selecta in zona de Nord a capitalei, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, parcare si spatii verzi generoase.
Ambery Hall ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, zona de primire, garderoba, toalete elegante, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Contact

Adresa: Str. Bucuresti Nord, 15-23, Pipera
Voluntari, Ilfov

E-mail: office@amberyhall.ro
Site web : www.amberyhall.ro

Telefon:
Daniel Petrescu: 0726.232.259

Fax:
021 230 40 74


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
2 adunat cu 0

Comments are closed.

Previous Post
«