Zona: Bragadiru
Optiuni: garderoba, aer conditionat, climatizare, bucatarie proprie, instalatie sunet, wi-fi,piscina(sistem de incalzire a apei), loc de joaca pentru copii, parcare
Capacitate: Ballroom – 300 locuri
Ambient: Elegant, Rafinat

Revelion 2017 Aici

Meniuri Evenimente Aici

Vezi Fotografii Aici

Ballroom

Avand o suprafată totală de 400 mp si capacitatea maximă de 300 de locuri la mese, salonul restaurantului oferă un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si, totodată, cu clasă. Locatia este spatiul în care luxul, rafinamentul si eleganta se leaga armonios, transformând un simplu eveniment într-unul memorabil.

Daca cautati un loc cu adevarat special care sa gaduiasca petrecerea mult visata, intr-un cadru modern compus din elemente speciale si cochete, va asteptam sa ne contactati pentru a pune la cale evenimentul dorit.

Ballrom-ul răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru un evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste care incununeaza cu succes petrecerea visata de multi dintre dumneavostra.

In functie de preferintele dvs, petrecerile se pot organiza pe timpul zilei sau seara, intr-o atmosfera festiva sau intima in salonul nostru conceput special pentru evenimente fastuoase si spectaculoase.

Piscina

Piscina destinata adultilor are o adancime de 1.40m pana la 2.20m si o lungime aproximativa de 25m care serveste perfect momentelor de balaceala si inot, fara a deranja alti clienti prezenti in bazin.Zona destinata acesteia are o capacitate de 350 de locuri si o caracteristica deosebita, fiind singura piscina din zona care beneficiaza de un sistem de incalzire a apei.Designul piscinei este modern, construit din placi albastre in diferite nuante pentru a crea senzatia de apa oceanica, limpede si nemarginita.

Sezlongurile si baldachinele asezate in jurul piscinei ofera o imagine clara asupra tuturor zonelor din intreg complexul iar parintii isi pot supraveghea cu usurinta copii chiar si din incinta restaurantului sau a terasei.

Avatar Lounge Ballroom a creat un spatiu special destinat copiilor cu varste curpinse intre 3 si 7 ani pentru a oferi atat parinilor cat si piticilor momente de relaxare si distractie.Apa introdusa in acest bazin este incalzita si tratata cu sare pentru a proteja pielea delicata a copiilor care stau expusi la soare iar in imediata apropiere se afla locul de joaca pe care cei mici il pot explora in timp ce isi fac prieteni noi.

Contact
Adresa :Strada Safirului 38bis, Bragadiru, Ilfov
Tel:0747.200.453
Email: evenimente@avatarlounge.ro
Web: https://www.avatarlounge.ro
Pagina Facebook : https://www.facebook.com/avatar.lounge.ballroom/


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
7 adunat cu 0

Comments are closed.