Zona: Unirii, Piata Cosbuc
Stil: Clasic, Elegant
Capacitate: 50 – 1500 locuri
Sala Bucuresti,Sala Londra,Sala Atena,Sala Roma,Sala Viena,Sala Praga


Organizare evenimente: Nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici, seminarii,training-uri, conferinte, etc

Meniuri evenimente aici

Avantaje:
- degustare meniu 2 persoane
- aranjamentele salii sunt din partea casei
- se pot aduce buturile de acasa
- clientul isi poate concepe varianta personalizata de meniu
- consultanta de specialitate
 

Dotari
- bucatarii proprii
- parcare 350 locuri
- Sisteme de sunet si lumini
- lumini ambientale RGB
- Moving head-uri
- Videoproiectoare de rezolutie mare
- ecrane digitale, plasme
- sistem de lumini arhitecturale
- sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless
- scena si ring de dans mobile
- internet wireless de cea mai mare viteza


Crystal Palace Ballrooms este locul în care atitudinea se intersecteaza cu aptitudinea, în care organizarea întâlneste perfectiunea, iar flexibilitatea genereaza satisfactia.

Marcat de distinctie si rafinament, cel mai elegant centru de evenimente al Capitalei, va introduce într-o atmosfera fie clasica, fie eclectica, prin intermediul personalitatii estetice a fiecareia dintre cele 6 Sali ce au deja referinte de succes în organizarea oricarui tip de eveniment, de la cele “corporate” cum ar fi congrese, seminarii, simpozioane, conferinte, training-uri, pana la cele private.

O fila de destin, cum ar fi nunta sau botezul devin o pelicula cinematografica la Crystal Palace Ballrooms.

PUNCTE FORTE – CRYSTAL PALACE BALLROOMS

Prin capacitatile Salilor, acestea pot acoperi integral plaja evenimentelor de orice dimensiuni, de la 80 pâna la 1200 de participanti, în functie de SET-up-ul dorit: “TEATRU”, “standing” sau “sitting”.

Complexul dispune de trei bucatarii proprii, dotate cu echipamente de ultima generatie, toate preparatele fiind produse “in house” si nu aduse în sistem catering, din exteriorul locatiei. Bucatarul sef îsi revendica o vasta experienta gastronomica de mai bine de 20 de ani, dintre care 10 ani de perfectionare in Marea Britanie.

Un alt punct forte al Crystal Palace Ballrooms îl reprezinta, indiscutabil, parcarea extrem de spatioasa, cu o capacitate efectiva de garare a pâna la 350 de autoturisme, serviciile de parcare fiind acordate gratuit!Sala Londra – “Armonia, bunul gust, rafinamentul londonez ramân inconfundabile…”

Accesul în Sala Londra se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, având o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Londra este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile. Atmosfera plina de armonie si de bun gust a Salii sunt argumentele semnificative în favoarea alegerii rafinamentului londonez…

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

 

 

Sala Atena – Si, pentru ca sarmul inegalabil al Atenei rezidaa din naturaletea si dezinvoltura cu care aceasta îsi pune în valoare personalitatea istorica, atunci amprenta experientei…ateniene va ramâne peste timp.

Accesul în Sala Atena se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, având o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Atena este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile. Aerul aparent eclectic al Salii este conturat de paleta coloristica exploziva, de rosul dezinvolt si electrizant al candelabrului.

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

 

Sala Bucuresti - Salon plin de personalitate cu o suprafata generoasa ce poate gazdui evenimente de peste 1000 de persoane.
Sala are suprafata de 1100 mp ( 20m x 55m) si comunica direct cu sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul salii Bucuresti.Dotarile Salii Bucuresti acopera integral gama cerintelor orcarui eveniment de la amenajarea unui spatiu expozitional extrem de generos, pana la lansari de moda, conferinte, simpozioane, congrese, seminarii, banchete, baluri de absolvire, petreceri mai mult sau mai putin conventionale, sau concerte.

Sala dispune de un ring si de o scena mobile si in acelasi timp impresionante ca dimensiuni, precum si de un „SET-UP” perfect adaptabil specificului oricarui eveniment.

Echipamente disponibile: Sisteme de sunet si lumini, lumini ambientale RGB, Moving head-uri, Videoproiectoare de rezolutie mare, ecrane digitale, plasme, sistem de lumini arhitecturale.

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter
Banquet 1500
Cabaret 700
Sala de clasa 800
Teatru 1200

 

Sala Roma – Si…pentru ca toate drumurile duc la Roma, unul dintre acestea va deveni cu siguran?a un drum unic, de neuitat…
Accesul în Sala Roma se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, având o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Roma este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile. Accentul romantic al Salii este dat de paleta cromatica extrem de calda si de primitoare, precum si de eleganta candelabrului.

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

 

 

Sala Viena – O atmosfera clasica, desavârsita prin prezenta unui candelabru impozant. Acordurile valsului vienez pot începe…

Accesul în Sala Viena se realizeaza printr-un foyer spa?ios, extrem de elegant, având o suprafa?a de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor.
Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, insumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Viena este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile.
Înaltimea impresionanta, design-ul elegant si somptuozitatea candelabrului sunt elementele-cheie ce imprima unicitatea design-ului…vienez!

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

Sala Praga – se pot organiza petreceri pentru copii (detalii in curand)

 

Contact

Adresa : Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti(In imediata apropiere a Palatului Parlamentului
si a Pietei Unirii, in spatele Pietei George Cosbuc.)
Tel: 0314 03 85 00
Fax: 0314 03 85 25
Mobil: 0758 30 20 30
Email: event@crystalpb.ro
Website: www.crystalpalaceballrooms.ro


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
1 adunat cu 8

Comments are closed.

Previous Post
«