Zona: Unirii, Piata Cosbuc
Stil: Clasic, Elegant
Capacitate: 50 – 1500 locuri
Sala Bucuresti,Sala Londra,Sala Atena,Sala Roma,Sala Viena,Sala Praga


Organizare evenimente: Nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici, seminarii,training-uri, conferinte, etc

Meniuri evenimente aici

Avantaje:
- degustare meniu 2 persoane
- aranjamentele salii sunt din partea casei
- se pot aduce buturile de acasa
- clientul isi poate concepe varianta personalizata de meniu
- consultanta de specialitate
 

Dotari
- bucatarii proprii
- parcare 350 locuri
- Sisteme de sunet si lumini
- lumini ambientale RGB
- Moving head-uri
- Videoproiectoare de rezolutie mare
- ecrane digitale, plasme
- sistem de lumini arhitecturale
- sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless
- scena si ring de dans mobile
- internet wireless de cea mai mare viteza


Crystal Palace BallroomsSituat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, unul cele mai importante Centre de Conferinţe și Evenimente ale Capitalei vă introduce într-o atmosferă fie clasică, fie eclectică, prin intermediul personalităţii estetice a fiecăreia dintre cele cinci Săli, care au deja referinţe de succes în organizarea oricărui tip de eveniment “corporate”, de la Congrese și Conferinţe Medicale Naţionale, până la seminarii, simpozioane, targuri, training-uri sau workshop-uri.

Astfel, CRYSTAL PALACE BALLROOMS este alternativa completă și viabila pentru organizarea tuturor tipurilor de evenimente.

PUNCTE FORTE

Crystal Palace Ballrooms dispune de cinci Săli, dintre care primele patru sunt identice ca structură, capacitate și dimensiuni, elementul distinctiv al acestora fiind unul de ordin cromatic. Acestea sunt Salile Viena, Roma, Atena și Londra, în deplin acord cu atmosfera transmisă de specificul fiecăreia dintre capitalele al caror nume îl reprezintă.

Accesul în fiecare dintre săli se realizează printr-un foyer spaţios, extrem de elegant, având o suprafaţă de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitaţilor. Suprafaţa generoasă a Sălilor, însumând 352 mp in zona de parter, este completată de o lojă rafinat decorată, întinzându-se pe o suprafaţă de 152 mp, astfel incât suprafaţa totală utilă a oricăreia dintre cele patru Săli este de 504 mp. Înălţimea impresionantă a spaţiilor, design-ul elegant și somptuozitatea candelabrelor sunt elementele ce imprimă unicitatea design-ului Crystal Palace Ballrooms.
Cea de-a cincea si cea mai spaţioasă Sală, București Ballroom, are o suprafaţă de 837 mp și comunică direct cu Sala Londra, aceasta din urmă putând deveni Foyer-ul Salii Bucuresti, în cazul evenimentelor de mari dimensiuni, evenimente ce depășesc 1000 de participanţi.
Concluzionand, prin capacitatile celor cinci Sali, Crystal Palace Ballrooms poate acoperi integral plaja evenimentelor de orice dimensiuni, de la 50 pana la 1.200 de participanti, in junctie de SET-up-ul dorit: „Teatru”, „Amfiteatru”, „standing” sau „sitting”.

Alte doua puncte forte esentiale ale locatiei constau in detinerea propriilor bucatarii dotate cu echipamente de ultima generatie, precum si a unei parcari extrem de spatioase, cu o capacitate efectiva de a acomoda pana la 200 de autoturisme.

BUCATARIA NOASTRA

Perfecţiunea nu este doar un simplu concept. Ea poate fi atinsă prin standardele pe care ţi le autoimpui. Suntem într-un perpetuu proces de perfecţionare, standardele pe care le adoptăm reprezentând garanţia succesului desfășurarii oricărui eveniment.

Bucătarul Șef își revendică o vastă experienţă gastronomică de mai bine de 20 de ani, dintre care 10 ani de perfecţionare în Marea Britanie, acesta fiind întotdeauna pregătit să se adapteze oricărui tip de cerinţă gastronomică, îmbinând în mod inspirit savoarea preparatelor cu design-ul cerut de specificul fiecărui eveniment.

Crystal Palace Ballrooms dispune de bucătării proprii, dotate cu echipamente de ultima generaţie, toate preparatele fiind produse “in house” și nu aduse în sistem catering, din exteriorul locaţiei. Astfel încât, vă stăm oricând la dispoziţie, cu toate resursele necesare furnizării inclusiv a serviciilor de catering la sediul companiei dumneavoastră sau la oricare altă locaţie solicitată.Sala Londra – “Armonia, bunul gust, rafinamentul londonez ramân inconfundabile…”

Accesul în Sala Londra se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, având o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Londra este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile. Atmosfera plina de armonie si de bun gust a Salii sunt argumentele semnificative în favoarea alegerii rafinamentului londonez…

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

 

 

Sala Atena – Si, pentru ca sarmul inegalabil al Atenei rezidaa din naturaletea si dezinvoltura cu care aceasta îsi pune în valoare personalitatea istorica, atunci amprenta experientei…ateniene va ramâne peste timp.

Accesul în Sala Atena se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, având o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Atena este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile. Aerul aparent eclectic al Salii este conturat de paleta coloristica exploziva, de rosul dezinvolt si electrizant al candelabrului.

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

 

Sala Bucuresti - Salon plin de personalitate cu o suprafata generoasa ce poate gazdui evenimente de peste 1000 de persoane.
Sala are suprafata de 1100 mp ( 20m x 55m) si comunica direct cu sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul salii Bucuresti.Dotarile Salii Bucuresti acopera integral gama cerintelor orcarui eveniment de la amenajarea unui spatiu expozitional extrem de generos, pana la lansari de moda, conferinte, simpozioane, congrese, seminarii, banchete, baluri de absolvire, petreceri mai mult sau mai putin conventionale, sau concerte.

Sala dispune de un ring si de o scena mobile si in acelasi timp impresionante ca dimensiuni, precum si de un „SET-UP” perfect adaptabil specificului oricarui eveniment.

Echipamente disponibile: Sisteme de sunet si lumini, lumini ambientale RGB, Moving head-uri, Videoproiectoare de rezolutie mare, ecrane digitale, plasme, sistem de lumini arhitecturale.

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter
Banquet 1500
Cabaret 700
Sala de clasa 800
Teatru 1200

 

Sala Roma – Si…pentru ca toate drumurile duc la Roma, unul dintre acestea va deveni cu siguran?a un drum unic, de neuitat…
Accesul în Sala Roma se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, având o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Roma este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile. Accentul romantic al Salii este dat de paleta cromatica extrem de calda si de primitoare, precum si de eleganta candelabrului.

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

 

 

Sala Viena – O atmosfera clasica, desavârsita prin prezenta unui candelabru impozant. Acordurile valsului vienez pot începe…

Accesul în Sala Viena se realizeaza printr-un foyer spa?ios, extrem de elegant, având o suprafa?a de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitatilor.
Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, insumand si aceasta 152 mp, astfel încât suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Viena este complet dotata cu echipamente de ultima generatie (internet wireless de cea mai mare viteza, videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare prevazut cu microfoane fixe si wireless), precum si cu scena si ring de dans mobile.
Înaltimea impresionanta, design-ul elegant si somptuozitatea candelabrului sunt elementele-cheie ce imprima unicitatea design-ului…vienez!

Nr. persoane in functie de aranjament

  parter loja
Banquet 260 170
Cabaret 150 100
Sala de clasa 200 80
Teatru 420 100
U-Shape 80 50
Conference 100 60

Sala Praga – se pot organiza petreceri pentru copii (detalii in curand)

 

Contact

Adresa : Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti(In imediata apropiere a Palatului Parlamentului
si a Pietei Unirii, in spatele Pietei George Cosbuc.)
Tel: 0314 03 85 00
Fax: 0314 03 85 25
Mobil: 0758 30 20 30
Email: event@crystalpb.ro
Website: www.crystalpalaceballrooms.ro


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
6 adunat cu 1

Comments are closed.

Previous Post
«