LOCATIE DESFIINTATA

ZONA: Mogosoaia, Bucurestii Noi
Ambient: elegant, neoclasic
Capacitate:
RESTAURANTUL “PRINCIPELE BIBESCU” – 130 de locuri
PAVILIONUL MODULAR DE CEREMONII “NICOLE DARVARI” – de la 140 la 300 de locuri
SALONUL “DOMNITA BALASA” – 120 locuri
SALA DE CONFERINTE “MARIN PREDA” – 90 de locuri
PAVILIONUL DE CEREMONII “MARTHA BIBESCU” – de la 140 la 220 de locuri
Optiuni: wi-fi, ring de dans, plasme, garderoba, aer conditionat, ventilatie fum, generator electric, parcare de 100 de locuri

———————————————

Oferte Speciale: Pentru zilele de Duminica oferim un discount de 15% doar pentru meniurile de nunta !

———————————————

Organizare evenimente: Quattro Stagioni Il Palazzo – organizeaza nunti, botezuri, petreceri private,de firma, receptii,onomastici pana la 300 locuri.

Avantaje :

- decoratiunile salii din partea casei
- clientul isi poate aduce bautura de acasa
- pentru meniurile de nunta sampania este oferita din partea casei
- se pot oficia slujbe de nunta sau botez la biserica din incinta Palatului
- se poate facilita inchirierea unei camere la hotel in incinta Palatului Mogosoaia
- acces la terasa
- meniuri flexibile – se pot modifica in functie de bugetul si preferintele clientului
- program de vizionare a salii non-stop
- degustare gratuita meniu pentru 2 persoane
- se ofera consultanta gratuita pentru organizarea evenimentului
- nu se percepe taxa de inchiriere
- nu se percepe taxa de dop
- meniuri corporate cu preturi cuprinse intre 15 – 50 euro
- va putem pune la dispozitie o gama larga de servicii suplimentare: live band, DJ, foto-video, aranjamente sala, fantana ciocolata, hostess, show de dans, animatori, etc
PREZENTARE LOCATII


Fie ca purtati pe chipuri primul zambet de cand impartiti acelasi nume, fie ca veti deslusi taina botezului si pastra apoi toata viata suvita de par a noului membru al familiei, ori veti dori sa impartasiti oaspetilor bucuria unei lansari sau a unei aniversari de firma, fiecare eveniment desfasurat la Quattro Stagioni – Il Palazzo pe domeniul Mogosoaia promite a fi cu adevarat memorabil.

SALONUL “DOMNITA BALASA”

Quattro Stagioni – Il Palazzo va pune la dispozitie incinta Palatului Mogosoaia, o locatie de anvergura: Salonul Domnita Balasa,  cu o capacitate de peste 120 de locuri pe scaune. In imediata apropiere, stau la dispozitia invitatilor dumneavoastra 50 de locuri de parcare. Spatiul vast, cu un design somptuos in stil neoclasic, se preteaza oricarui fel de eveniment, in familie sau corporate: nunta, botez, conferinta, lansare de produs, coffee break, lunch, brunch etc.
RESTAURANTUL “PRINCIPELE BIBESCU”
Fie ca doriti sa va uniti destinele si sa impartiti acelasi nume, fie ca vreti a deslusi taina botezului ori poate doriti sa impartasiti oaspetilor bucuria unei lansari sau a unei aniversari de firma, iata, va oferim locatia potrivita pentru oamenii potriviti: amplasat in curtea interioara a Palatului Mogosoaia, cu un decor rafinat si o bucatarie impecabila, restaurantul “Principele Bibescu” ofera cel mai inalt nivel de ospitalitate a serviciilor intr-o capacitate maxima de 130 de locuri, cu acces nestanjenit la o terasa generoasa ce poate acomoda pana la 150 de persoane. Incarcat cu istorie, restaurantul “Principele Bibescu” este o locatie sobra si aristocratica, inconjurata discret de farmecul parcului englezesc cu acces imediat catre palat, lac si padure.
SALA DE CONFERINTE “MARIN PREDA”
Sala de conferinte “Marin Preda” este capabila de a face fata oricarei exigente, fiind locatia perfecta pentru orice eveniment privat sau corporate, intim, cu dimensiuni reduse, dar corespunzator unor pretentii ridicate.
Cu o capacitate de 40 de persoane la interior,dispunand de toata logistica necesara, situata la nivelul superior al complexului Mogosoaia (acolo unde a trait si creat in ultimii sai ani marele scriitor roman contemporan), sala de conferinte “Marin Preda” include si o vasta terasa cu cerdac ce poate oferi unui numar de pana la 90 de persoane o frumoasa priveliste de la inaltime asupra intregului domeniu brancovenesc.
PAVILIONUL MODULAR DE CEREMONII “NICOLE DARVARI”
Daca visati la o nunta aristocrata dar si la una traditionala in mijlocul naturii, cu siguranta acesta este locul potrivit pentru ca visul dumneavoastra sa devina realitate intr-o ambianta selecta.
Amplasat pe pajistea nordica strajuita de falnici copaci seculari a domeniului Mogosoaia, elegantul pavilion modular ce poarta numele domnitei Nicole Darvari poate acomoda, in functie de configuratie, de la 140 la 300 de persoane.
PAVILIONUL DE CEREMONII “MARTHA BIBESCU”
Amplasat intre vechea ghetarie a Domeniului si impozantul palat Brancovenesc, cu deschidere catre lacul Mogosoaia, elegantul pavilion poarta numele Marthei Bibescu marcanta figura istorica ce a avut o importanta decisiva in pastrarea arhitecturii originale a intregului domeniu.
Acesta poate acomoda, in functie de configuratie, de la 140 la 220 de persoane.Astfel, boieri dumneavoastra, fie ca purtati pe chipuri primul zambet de cand impartiti acelasi nume, fie ca veti deslusi taina botezului si pastra apoi toata viata suvita de par a noului membru al familiei, ori veti dori sa impartasiti oaspetilor bucuria unei lansari sau a unei aniversari de firma, fiecare eveniment desfasurat la Quattro Stagioni – Il Palazzo pe domeniul Mogosoaia promite a fi cu adevarat memorabil.
Veti fi placut impresionati de oferta variata de meniuri, profesionalismul personalului si capabilitatile logistice ale locatiei.
Va incurajam pe aceasta cale sa luati legatura pentru orice informatii suplimentare cu personalul nostru dedicat si sa solicitati cu incredere toate detaliile privind organizarea, dotarile sau oferta variata de meniuri pe care v-o putem pune la dispozitie.
Va asteptam!
Contact
Adresa : Str. Valea Parcului nr. 1, Mogosoaia, la numai 10 min cu masina de Bucurestii Noi

LOCATIE DESFIINTATA

Harta : Pentru vizualizarea locatiei dati click pe butonul Bird’s eye de la harta.

TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
6 adunat cu 0

Comments are closed.

Previous Post
«