LOCATIE DESFIINTATA

Zona: Unirii – rondul Cosbuc
Capacitate:
- café etaj : 150 persoane pentru evenimente gen cocktail ,
- sala evenimente : 2000 locuri

Optiuni: wireless internet , organizare nunti, organizare petreceri private, organizare receptii, program noapte, separeuri
Orar: café – 09.00 -ultimul client

Organizare evenimente:
- Nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici pana la 100-120 locuri in cafenea
- Nunti sau botezuri: 100 – 400 persoane (mese rotunde de nunta, scaune, spatiu pentru band live, ring de dans, prezidiu, ornamente sala)
- Concerte, DJ, petreceri corporate, lansari de produs, prezentari de moda – pana la 2.000 persoane (dintre care 360 locuri pe canapele)
- conferinte: 100 – 650 persoane (scaune de conferinta, videoproiector si prezidiu)

Avantaje:
- poate fi inchiriat doar sala sau optional cu servicii: catering,muzica,foto-video, artisti,efecte speciale,etc

Descriere :

„Jet Set Events Hall este ceva de care Bucurestiul avea nevoie”, asa spun multi dintre cei care viziteaza noua locatie de evenimente pentru prima oara. In Piata Regina Maria din Bucuresti se naste un nou concept – “Jet Set Events Hall”. Sala de evenimente este insotita de un lounge discret si elegant „Jet Set Café”.

Locatia se muleaza cameleonic pe orice tip de eveniment. Ne mandrim cu logistica si infrastructura salii, care pot da viata tuturor ideilor tale, oricat de indraznete ar fi.

Jet Set ofera toate facilitatiile unei locatii de top bucurestene, avand in conducerea sa o echipa experimentata de tineri nonconformisti, pentru care compromisul nu exista. Jet Set Events Hall isi propune sa gazduiasca evenimente de calitate, variate si mai ales deosebite, care sa imprime atat organizatorilor, cat si participantilor amintiri pentru o viata.

Te invitam sa vizualizezi fotografiile, sa te convingi ca Jet Set este locatia potrivita pentru evenimentul TAU!

Comments are closed.